Τρόποι Πληρωμής

Ο τρόπος πληρωμής καθορίζεται σε συνεννόηση με τη ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Α.Ε. (στο εξής χάριν συντομίας η ΕΤΑΙΡΕΙΑ), επιλέγοντας ανάμεσα σε πληρωμή με τραπεζικό έμβασμα, πληρωμή με μετρητά ή αντικαταβολή.

Σε περιπτώσεις που τα ανταλλακτικά που επιθυμείτε να παραγγείλετε έχουν μηδενικό απόθεμα και είναι στα αναμενόμενα προς ανανέωση αποθέματος, δεν θα δίνεται η δυνατότητας επιλογής και προσθήκης τους στην παραγγελία.

Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, θα πρέπει σε διάστημα 5 ημέρων από την άφιξη του προϊόντος στο τοπικό κατάστημα courier να την έχετε αποδεχθεί, σε περίπτωση αποστολής της στον χώρο σας ή να έχετε παραλάβει εσείς από το κατάστημα της συνεργαζόμενης εταιρείας courier.

Σε αντίθετη περίπτωση, η παραγγελία σας θα ακυρωθεί και θα επιστραφεί στην εταιρεία μας.

 

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις κι επιβαρύνσεις μέσω τραπεζικής κατάθεσης σε λογαριασμό τραπέζης με την οποία συνεργάζεται η ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

EUROBANK

ΕΘΝΙΚΗ

ALPHA BANK

Δικαιούχος:

ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Α.Ε.

Σε περίπτωση εξόφλησης με κατάθεση σε τράπεζα, παρακαλούμε συμπεριλάβετε στο καταθετήριο το ονοματεπώνυμό σας.

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας σε οποιαδήποτε τράπεζα που συνεργάζεται με το σύστημα ΔΙΑΣ (μέσω φυσικού καταστήματος, e-banking ή phone banking – ανάλογα με τις δυνατότητες της κάθε τράπεζας).

Εάν ο πελάτης επιλέξει να κάνει έμβασμα μέσω άλλης τράπεζας, μη συνεργαζόμενης με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ, οφείλει να καταβάλει τα έξοδα εμβάσματος που χρεώνει το τραπεζικό σύστημα.

Στην περίπτωση αυτή παρουσιάζονται καθυστερήσεις, εναρμονισμένες με τους τραπεζικούς όρους, στην εμφάνιση του ποσού εξόφλησης στο λογαριασμό της εταιρίας μας και σε καμία περίπτωση η ευθύνη δεν βαραίνει την ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

 

Με Αντικαταβολή

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις κι επιβαρύνσεις μέσω αντικαταβολής, δηλαδή με την καταβολή του οφειλόμενου ποσού στον εξουσιοδοτημένο προς είσπραξη διανομέα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ κατά την παράδοση των πωληθέντων στον δηλωθέντα, κατά παραγγελία, τόπο παράδοσης. Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά και είναι δεκτή για ποσά έως 500€, ενώ αποκλείεται για μεγαλύτερα ποσά.

Το κόστος αντικαταβολής εξαρτάται από την εκάστοτε εταιρεία ταχυμεταφορών που θα επιλέξει ο πελάτης.

 

Με Μετρητά

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις κι επιβαρύνσεις με μετρητά, καταβλητέα στο Λογιστήριο της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, όταν ο πελάτης επιλέξει “παραλαβή από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ”.

 

Δρομολόγηση Παραγγελιών

Για όλες τις πωλήσεις, η επιβεβαίωση και αποδοχή της παραγγελίας γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις εγγράφως (ηλεκτρονική αλληλογραφία – e-mail).